Top Menu

Cara nak unblock website!

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kalau korang student ,tgh2 sedap main komputer guna internet sekolah tetiba website takleh bukak sbb kena block, so , Ultrasurf akan menyelamatkan anda.
Kalau link yg aku bg ni pon dia block, korang download dekat rumah,spare siap2 dlm pendrive.
Nak guna install je software ni kt PC/Laptop tu.



Korang download dan install ja benda ni, lepas tu try bukak website yg kena block sebelum ni.
Lepas install jgn usik apa setting dlm tu.

Kalau tak jadi, comment di bawah. :)

Download : Ultrasurf

1 comment:

  1. x pernah kena block, maka Tedi x kisah.. wakakaka

    ReplyDelete